VMTC VisRit ’23 – 22 oktober

Zondag 22 oktober is alweer zo’n beetje de laatste officiële rit van onze toerkalender voor dit jaar, de traditionele VMTC VisRit. In het verleden was het weer tijdens de VisRit vaak erg mooi. ’s Ochtends soms nog wat waterkoud, maar gaandeweg de dag laat de zon zich vaak van haar goede kant zien.

Luup heeft, samen met Wijnand, weer een mooie rit uitgezet van zo’n vette 200 kilometer. Zoals ieder jaar hebben we ook even bij Jan het net opgehaald om te kijken of we weer bij hem terecht kunnen. Maar gezien de grote vangst van vorig jaar – maar liefst 49 aanmeldingen! – hebben we nu in overleg met Jan weer besloten het anker uit te gooien bij De Vale Ouwe. Ondertussen begint De Vale Ouwe, mede dankzij Gerda, al een vertrouwde stek te worden, al was het maar voor de vele sterke verhalen…

Aanmelden kan tot zaterdag 14 oktober

Zo hebben we nog voldoende tijd om een hengeltje uit te gooien! Aanmelden kan via de e-mail die is verstuurd naar de leden.

Nog geen lid van de VMTC?
De VMTC VisRit is exclusief voor leden. Wordt nu lid en rij dit jaar nog mee met de VisRit! Zo vis je niet achter het net… 😉
Lid worden