VMTC ZomerAvondRitten 2024

Ze komen er weer aan, de bekende ZomerAvondRitten van de Veluwse Motor Tour Club!

We hebben dit jaar maar liefst 8 mooie routes op en rond de Veluwe bedacht en natuurlijk voorgereden. De VMTC ZomerAvondRitten worden gehouden op alle woensdagavonden in de maanden juni en juli. De lengte van een VMTC ZomerAvondRit ligt zo rond de 120 kilometer, dus je hebt onderweg best nog even tijd voor een kop koffie op een terrasje! Misschien zelfs wel met iets lekkers erbij?…

Startlocatie

Sinds vorig jaar hebben we een nieuwe startlocatie. De reacties die we afgelopen jaar hebben ontvangen waren zeker positief. Dus we starten ook dit jaar vanaf:

De Vleugel – Oude Nijkerkerweg 4, 3853 JS in Ermelo

Inschrijven en routes laden

Iedereen is weer welkom om tussen 18.30 en 20.00 uur de route in je navigatie te (laten) zetten! Vooraf inschrijven is niet nodig. Inschrijven kost € 7,– (VMTC-leden gratis).

De route is voor niet-leden helaas vooraf niet te verkrijgen of te downloaden. We zien je graag op de startlocatie en helpen je natuurlijk met het laden van de route, onder het genot van een kop koffie!

De ritten eindigen in het centrum van Ermelo, waar diverse gezellige terrasjes voorhanden zijn. Je hoeft je na terugkomst niet af te melden.