VMTC Nieuwe-Leden Rit

Datum: 19 mei 2019  Aanvang: 12:30 uur
Locatie: De Muzenhof, Leuvenumseweg 66, Ermelo
Contactpersoon: Herman Kamphorst

Beste leden,

Dit jaar organiseert de toercommissie weer een rit, speciaal voor die mensen die in het afgelopen jaar lid van de VMTC zijn geworden. Wij hopen hiermee de onderlinge contacten te vergemakkelijken en om ieder lid vertrouwd te maken met hoe het is om met een VMTC rit mee te rijden. De groep wordt aangevuld met andere clubleden, leden van de Toercommissie en het Bestuur. Onderweg krijg je koffie met gebak van de club en kunnen wij intussen met elkaar kennis maken.

Wanneer: Zondag 19 Mei 2019
Verzamelen: 12.30 uur met een info-praatje
Vertrek: 13.00 uur
Startlocatie: De Muzenhof, Ermelo

Leuvenumseweg 66, 3852 AS Ermelo

Zorg er a.u.b. voor dat je de juiste motorkleding draagt en dat je motor is afgetankt, zodat we ongestoord van een fijne rit kunnen genieten. Om te zorgen dat je motor in goede conditie is, is er een lijstje gemaakt met een aantal aandachtspunten: BRAVOK (download, pdf). Dit lijstje moet dus altijd nagelopen worden als je met je motor gaat rijden. Daarnaast hebben we nog twee andere documenten: het VMTC Toerreglement (download, pdf) en VMTC Hoe heurt het eigenlijk? (download, pdf).

Opgeven doe je door op onderstaande knop te klikken.
Doe dit vóór 12 mei!

Appen of bellen naar de toerleider, Herman Kamphorst kan natuurlijk ook. Ook voor eventuele vragen kan je bij hem terecht:

Herman Kamphorst
Mobiel: 0620350001
E-mail: 601herman@gmail.com

Ja, ik doe graag mee!
Graag tot ziens op 19 Mei!