VMTC Boer’nkoolRit – 16 februari

Geplaatst
VMTC BoerenkoolRit

Zoals we al heel wat jaren gewend zijn, slooft Hans zich aan het begin van het jaar uit om ons van een bord lekkere stamppot te voorzien en dit jaar is daar geen uitzondering op, waarvoor alvast onze dank Hans! Het water loopt ons nu al in de mond!

Wat wél dit jaar een beetje anders is, is dat we hopen dat het dit keer zonder zout zal zijn. Nou ja, zonder strooizout wel te verstaan! Als het weer goed blijft en het wordt niet kouder, dan blijven de strooiwagens ook nog even lekker van de weg af, en zouden we weer eens een frisse Boer’nkoolRit kunnen rijden! Er is al een leuke rit gemaakt die eindigt bij de tennisvereniging de Vale Ouwe in Putten aan de Hooiweg 6A.
 

Meld je nu aan!

Meld je even aan met onderstaande knop en geef ook even aan met hoeveel mensen je komt, dan zorgt Hans dat je niets tekort komt, inclusief het ook al vertrouwde dametje als toetje! Voor leden is deelname gratis, voor niet leden brengen we € 7,50 in rekening. Laat je hier echter niet door weerhouden, je krijgt er een hoop verhalen, een heerlijk stamppotje en het inmiddels traditionele toetje voor!

Aanmelden kan tot 12 februari