Inschrijving VMTC Hotelweekend 2024 geopend!

Het VMTC Hotelweekend is exclusief voor leden van de VMTC. Wil je mee? Wordt dan nu lid!

Om maar direct met de deur in huis te vallen, de bestemming van het VMTC Hotelweekend 2024 is dit jaar Hotel Daytona te Dasburg in Duitsland. Dit echte Biker hotel ligt letterlijk op een steenworp afstand met de grens van Luxemburg alwaar we lekker goedkoop kunnen tanken. Het eerste tankstation is zelfs op loopafstand van het hotel. Maar waarom zou je dat lopen?…

Het VMTC Hotelweekend 2024 staat gepland van donderdag 19 tot en met zondag 22 september.

Het hotel beschikt over een gezellige recreatieruimte met o.a een pooltafel, sjoelbak, dartborden, talloze bordspellen en natuurlijk een gezellige bar. Voor diegene die zich het zingen tijdens de VMTC Motor 2-daagse in Zoutelande kan herinneren, het kan nu nog beter, in Dasburg is zelfs een heuse karaoke-set aanwezig! 

Maar veel belangrijker nog zijn de eindeloze mogelijkheden om te toeren door het prachtige Luxemburg. De Toercommissie is er in geslaagd om weer prachtige routes voor te bereiden. En al zeggen we het zelf, dit zijn toch wel dé hoogtepuntjes van alle ritten die de Toercommissie maakt voor de club!

Dag 1 | Tot vliegveld Beek over de snelweg en dan via het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap en de Ardennen richting het hotel.

Dag 2 | Een prachtige route, volgepropt met oneindig veel bochten, heuvel op, heuvel af door het schitterende Luxemburg.

Dag 3 | Wederom een rit vol bochten (serieus, echt héél veel bochten, het houdt maar niet op…), de rit voert ons o.a door het prachtige Müllerthal.

Dag 4 | Helaas moeten we alweer naar huis. Via een mooie route door de Ardennen komen we net onder Maastricht uit, om daar via de snelweg richting huis te rijden. Geen zorgen, voor de liefhebbers hebben we ook nog een terugreis nagenoeg geheel binnendoor naar huis.

En wéér iets goedkoper!

We ontdekten het vorig jaar al; het is momenteel erg lastig om voor een grote groep een leuke en gezellige plek te vinden, die ook nog een beetje betaalbaar is. Vaak krijgen we te horen dat er wel veel mogelijk is als we 2 overnachtingen zouden boeken. En toch is het de Toercommissie alwéér gelukt en ook nog om een prijs af te spreken die weer lager ligt dan het afgelopen jaar!

Voor de prijs per persoon van 218,75 euro krijg je:
3 overnachtingen, 3 keer ontbijt en 3 keer een 3 gangen-menu.

Als het weer het toelaat (waar we natuurlijk helemaal vanuit gaan!), wordt er op zaterdagavond in de tuin van het hotel een barbecue georganiseerd (ipv. het 3 gangen-menu). Drankjes zijn voor eigen rekening en worden per persoon afgerekend. De drankjes dienen in de ochtend bij vertrek contant te worden afgerekend.

Let op! In het hotel kan niet worden gepind!

In het hotel zijn alleen 2- en 3-persoonskamers beschikbaar. Het hotel biedt plaats aan ongeveer 40 personen en er is maar 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Wil je aanspraak maken op die kamer, bijvoorbeeld op basis van medische redenen, neem dan contact op met de toercommissie, dan gaan we kijken of het mogelijk is. De 1-persoonskamer heeft overigens wel een eigen douche, maar geen toilet.

Goed om vooraf te weten

Sommige kamers hebben een gedeelde badkamer en/of wc op de gang. Ook is op sommige kamers de douchecabine in de kamer. Deze mogelijke ‘ongemakken’ worden ruimschoots in balans gebracht met een enorme dosis gezelligheid en een scherpe prijs.

Het parkeren van de motoren gebeurt buiten op het parkeerterrein tegenover het hotel. Neem dus wel een goed slot mee. Er is nog nooit een motor gestolen, maar een gewaarschuwd mens …

Snel aanmelden, vol = vol!

Heb je zin om (weer) mee te gaan met het VMTC Hotelweekend, meld je dan het liefst zo snel mogelijk aan met behulp van het inschrijfformulier hieronder. Er is een beperkt aantal kamers, dus wacht niet te lang! De inschrijving sluit op zondag 30 juni maar de ervaring uit het verleden leert dat het vaak ruim voor de sluitingsdatum al volledig is gevuld.

Aanmelden kan alleen via het onderstaande formulier (incl. machtiging). De definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van de eerste termijn. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met voorkeur van slaapmaatjes. Mocht je voorkeur om welke reden dan ook niet lukken, dan hoor je het zo snel mogelijk na aanmelding.

Betalen via machtiging

Betaling geschiedt door middel van éénmalige machtiging met een afschrijving in twee termijnen. De eerste betaling (incasso in juli) bedraagt € 120,- en de tweede (incasso in augustus) € 98,75.

Inschrijfformulier VMTC Hotelweekend 2024